ON-LINE SEMINAR

Na kaj morajo biti računovodje pozorni ob koncu leta

Prijavite se na on-line seminar V ŽIVO

Najbližji termin: 27. 11. 2017
Čas: 10.00 - 11.00
Cena: 39,00 EUR
Število razpoložljivih mest: 3

Naroči    Več informacij

Kaj je on-line seminar?

 

 

Koledar poročanja
November 2017
PonTorSreČetPetSoNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
 
Najbližji dogodek v koledarju
30.11.2017 - DDV obračun in plačilo

Oglejte si vse dogodke za ta dan

 

Praktične informacije
Najbližji dogodek v koledarju
30.11.2017 - DDV obračun in plačilo

Oglejte si vse dogodke za ta dan
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več

 

STROKOVNA ON-LINE KLEPETALNICA

Za naročnike portala www.dara.si je storitev on-line klepetalnice BREZPLAČNA.

Število brezplačnih klepetalnic je odvisno od vrste naročniškega paketa: 

Naročniški paket

Število pripadajočih brezplačnih klepetalnic

DARA PROFI

6x

(januar, marec, maj, julij, september, november)

DARA PROFI PLUS in DARA MSRP

12x

(vsak mesec)

DARA PREMIUM

18x

(vsak mesec s področja davkov in računovodstva, s področja obračunavanja plač in kadrov pa februar, april, junij, avgust, oktober, december)

 

V strokovni on-line klepetalnici lahko strokovnjaku zastavite vprašanje, ki se tiče razpisane tematike. Vprašanje lahko zastavite s svojim imenom ali anonimno. V času trajanja strokovne on-line klepetalnice morate biti v portal vpisani z vašim uporabniškim imenom in geslom. Strokovna on-line klepetalnica traja eno uro. 

Če še niste naročnik portala www.dara.si je storitev on-line klepetalnice za vas plačljiva.

 

Naslednja strokovna on-line klepetalnica:

Ocena davčnega izida pred koncem leta in možnosti davčne optimizacije (za naročnike modulov profi plus, MSRP in premium)

19.12.2017    10:00 - 11:00

Pred koncem leta bomo na spletni klepetalnici na strokovnem portalu Davki in računovodstvo spregovorili o aktualni tematiki ocene poslovnega oz. davčnega izida pred koncem leta in možnostih davčne optimizacije. Dotaknili se bomo predvsem zapletenega področja davčnih olajšav, bodisi olajšav za vlaganja v opremo, investicijskih olajšav, olajšav za zaposlovanje bodisi npr. olajšav za prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje. Pri nekaterih davčnih olajšavah je potrebno skrbno preveriti, če so izpolnjeni vsi zakonski pogoji za njihovo uveljavljanje, zato boste lahko pred iztekom leta 2017 s svojimi vprašanji strokovnjakinji še enkrat preverili, ali delate v skladu s pravili.

Sonja Kermat je diplomirala na EPF v Mariboru, smer plan in analize, in kasneje nadaljevala svojo poklicno pot na področju računovodstva. Zaključila je specialistični študij javne finance in davčno svetovanje na EPF v Mariboru in opravila izpit pri gospodarski zbornici po programu usposabljanja za vodenje računovodskega servisa. 15 let je bila zaposlena v zasebnem računovodskem servisu, ki ga je 7 let tudi vodila kot direktorica. Servis je pokrival zelo pestro paleto strank, tudi takih z različnimi tujimi lastniki, kar je zahtevalo zelo poglobljeno poznavanje računovodstva, davčne zakonodaje in številnih drugih predpisov, ki urejajo poslovanje različnih vrst gospodarskih subjektov.

V zadnjih petih letih je zaposlena v podjetju Dopika d.o.o., ki se ukvarja z razvojem programske opreme za področje računovodstva in davkov, kjer je odgovorna za spremljanje davčne zakonodaje in drugih predpisov, ki jih je pri razvoju programske opreme za področje računovodstva, obračuna plač in davkov potrebno upoštevati. Več kot 20-letne izkušnje na področju računovodstva, davkov in dela z razvojem programske opreme za področje računovodstva,  v zadnjih 10 letih dopolnjuje še s sodelovanjem pri pisanju priročnikov za računovodstvo ter svetovanjem strankam in naročnikom v konkretnih primerih iz prakse s področja računovodstva in davkov.

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih