Davek na motorna vozila

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 27. 07. 2017

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 3

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

Spletni seminar v živo bo obravnaval davek na motorna vozila. Predavatelj bo tako med drugim skušal predstaviti celoten postopek obračuna, primere ter tudi podati opozorila, na kaj morate biti pozorni v praksi ter kaj morate upoštevati, da ne bo prišlo do nepotrebnih napak.

Seveda boste lahko na spletnem seminarju v živo predavatelju tudi zastavili vprašanje, povezano s tematiko, in prejeli odgovor na vašo dilemo.


Predavatelji:

Ivan Kranjec univ. dipl. prav., kot davčni svetovalec deluje že sedem let. Trenutno je zaposlen v družbi CMS REICH-ROHRWIG HAINZ, pravno svetovanje d. o. o. kot davčni svetovalec, kjer se posveča predvsem področju transfernih cen in DDV, svetuje pa tudi na področju davka od dohodkov pravnih oseb in dohodnine. Pri svojem delu je nenehno v stiku s pravno tematiko, predvsem na področju mednarodnega, statusnega in delovnega prava. Z omenjenih področij tudi redno objavlja strokovne članke in predava na seminarjih.

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih