Spremembe SRS v letu 2019: SRS 15 - Prihodki (2019)

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 26. 11. 2018

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 2

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

Organizacije, ki imajo poslovno leto enako koledarskemu, bodo nov standard SRS 15 začele uporabljati za poslovno leto, ki se začne 1. januarja 2019. Lahko ga začnejo uporabljati pred njegovo obvezno uporabo, torej že za leto 2018.

Ena od večjih sprememb je, da standard pri pripoznavanju prihodkov zahteva uporabo presoje poslovodstva. Presoja poslovodstva temelji na računovodskih ocenah, ki jih organizacija ob zaključku vsakega leta preveri in presodi, ali še ustrezajo. Če ne, jih organizacija spremeni in to spremembo upošteva za naprej.

Med spletnim seminarjem bomo pogledali, kakšne so te spremembe in jih obrazložili na konkretnih primerih iz prakse. Prikazani bodo tudi primeri knjiženja.


Predavatelji:

Fenja Borštnar diplomirana ekonomistka in strokovnjakinja s področja računovodstva. Z računovodstvom se ukvarja že več kot 20 let, od tega 15 let samostojno kot vodja lastnega računovodskega servisa. Redna zunanja sodelavka na Javnem zavodu Cene Štupar. Občasno predava in vodi delavnice tudi na Obrtni zbornici Slovenije, Zvezi svobodnih sindikatov in različnih podjetjih. Vodenje preko 200 tečajev, seminarjev in izobraževanj s področja knjigovodske in računovodske tematike.
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih