Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Spremembe SRS v letu 2019: najemi, osnovna sredstva in drugo

21.12.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:45:59

Od 1. januarja 2019 bo v računovodstvu obvezna uporaba spremenjenih računovodskih standardov (SRS), med katere poleg SRS 15 - Prihodki, o katerem smo govorili že govorili v video seminarju >>>, spadajo tudi SRS 1, 2, 6, 3, 8, 14, 35 in 39, ki jih predstavljamo tokrat. Strokovnjakinja Fenja Borštnar v predavanju spregovori o vseh spremembah, najbolj pa se posveti spremembam SRS 1 - Opredmetena osnovna sredstva, SRS 2 - Neopredmetena sredstva in SRS 6 - Najemi.

 

Kazalo vsebine:

  • Splošno o spremembah SRS
  • SRS 1 - OOS, SRS 2 - Neopredmetena sredstva in SRS 6 - Najemi
  • SRS 3 - Finančne naložbe
  • SRS 8 - Kapital
  • SRS 14 - Odhodki
  • SRS 35 - Računovodske rešitve v socialnih podjetjih
  • SRS 39 - Računovodske rešitve v organizacijah v stečaju ali likvidaciji

 

Predavateljica:

Fenja Borštnar, dipl. ekonomistka in strokovnjakinja s področja računovodstva. Z računovodstvom se ukvarja že več kot 20 let, od tega 15 let samostojno kot vodja lastnega računovodskega servisa. Je redna zunanja sodelavka na javnem zavodu Cene Štupar, občasno predava in vodi delavnice tudi na Obrtni zbornici Slovenije, Zvezi svobodnih sindikatov in v različnih podjetjih. Z založbo Verlag Dashöfer sodeluje pri pripravi seminarjev, video seminarjev, klepetalnic in strokovnih vsebin s področja knjigovodenja in računovodenja.
 

Priložene datoteke

PDFgradivo_spremembe_SRS_OSEM236.pdf 0.56 MB
 
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih