Osnovni kapital in rezerve ter kratkoročne finančne obveznosti (stroški obresti)

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 19. 10. 2017

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 3

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

Na spletnem seminarju v živo bo predavateljica obravnavala dve tematiki, vsaki pa bo namenila polovico spletnega seminarja. Tako bo v prvem delu predstavljeno vse, kar morate vedeti v povezavi z osnovnim kapitalom in rezervami, v drugem delu pa se bo predvateljica posvetila kratkoročnim finančnim obveznostim (stroškom obresti).

Seveda bo predavateljica na koncu spletnega seminarja v živo tudi odgovorila na vaša morebitna vprašanja, v kolikor jih boste imeli v povezavi s tematiko.


Predavatelji:

Ida Kavčič, univ.dipl.ekon., davčna svetovalka, vodi seminarje in delavnice z davčno in računovodsko tematiko ter kot višješolska predavateljica predava na Gea College v Ljubljani. V letu 2000 je opravila strokovni izpit pri Davčno finančno raziskovalnem institutu v Mariboru in takrat ji je bil dodeljen certifikat o pridobitvi strokovnega naziva - davčna svetovalka.

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih